Nike va recondiționa pantofii sport folosiți și îi va repune în vânzare

Nike va recondiționa pantofii sport folosiți și îi va repune în vânzare
scris 13 apr 2021

Grupul american Nike Inc a anunțat că va începe să recondiționeze pantofii sport returnați de cumpărători și îi va repune în vânzare la prețuri mai mici, un serviciu oferit din ce în ce mai frecvent de retaileri pentru a reduce risipa consumatorilor, transmite Reuters.

Cel mai mare producător mondial de articole sportive a precizat că va curăța pantofii sport ușor purtați, care arată ca noi sau au mici imperfecțiuni, și îi va revinde "la un preț avantajos pentru consumatori", în cadrul anumitor magazine Nike. Pentru a putea fi incluși în programul de recondiționare, pantofii sport trebuie returnați în magazinele Nike în termen de 60 de zile de la data achiziției, scrie Agerpres.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

"Până la 15 magazine din SUA vor oferi spre vânzare pantofi sport Nike recondiționați, începând cu finele lunii aprilie 2021, existând planuri pentru a fi incluse și alte magazine din SUA pe parcursul următorului an", a informat Nike într-un comunicat.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

Nike a precizat că analizează extinderea în viitor a acestui program și pentru piețe din afara SUA. Grupul american comercializează o gamă largă de pantofi sport, de la Vapormaxes și până la Reacts. 

viewscnt
Afla mai multe despre
nike
pantofi sport