Peek & Cloppenburg deschide în toamnă un magazin în AFI Cotroceni, cel mai mare al rețelei din România

Peek & Cloppenburg deschide în toamnă un magazin în AFI Cotroceni, cel mai mare al rețelei din România
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 17 ian 2017

Retailerul german de fashion Peek & Cloppenburg deschide în toamnă un magazin în AFI Cotroceni, cel mai mare al rețelei din România, cu o suprafață de 5.200 metri pătrați, dispusă pe două etaje.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Magazinul este al patrulea Peek&Cloppenburg din București (Băneasa, Promenada și Mega Mall) și al șaselea din România (Constanța și Timișoara). Retailerul a avut în 2015 o cifră de afaceri de 166,7 milioane lei (37,5 milioane euro) și un profit net de 18,8 milioane lei (4,2 milioane euro).

În acest an, AFI Cotroceni va finaliza lucrările de expansiune, prin care va adăuga suprafeței închiriabile 6.800 de mp, ajungând astfel la o suprafață totală de aproximativ 90.000 mp. De asemenea, centrul comercial realizează lucrări de extindere și în zona parcării. După finalizarea acestora, în luna mai, parcarea AFI Cotroceni va ajunge la un număr de aproximativ 3.000 de locuri.

Tranzacția începutului de an: Frații Pavăl, fondatorii Dedeman, vor clădirile de birouri AFI 1, 2, 3, 4 & 5. Au semnat deja scrisoarea de intenție pentru cumpărare CITEȘTE ȘI Tranzacția începutului de an: Frații Pavăl, fondatorii Dedeman, vor clădirile de birouri AFI 1, 2, 3, 4 & 5. Au semnat deja scrisoarea de intenție pentru cumpărare

”Ne bucurăm să anunțăm deschiderea Peek&Cloppenburg, o ancoră importantă în zona brandurilor de fashion premium pe care le găzduim în centrul nostru comercial. În 2016 am diversificat oferta de shopping cu branduri importante, precum Fossil, Tally Weijl sau Tezenis, și am lansat cel mai modern parc de aventură indoor din România, unic în rândul centrelor comerciale europene. În 2017 vom continua să ne dezvoltăm și să ne extindem oferta de branduri, atât în zona de fashion, cât și în materie de divertisment. Astfel, garantăm vizitatorilor noștri o experiență de shopping îmbunătățită și variată.”, a declarat Sorin Scîntei, General Manager AFI Cotroceni.

Peek&Cloppenburg este unul dintre cei mai cunoscuți retaileri de fashion, cu o rețea de peste 60 de magazine în Germania și alte 45 de magazine în Austria și Europa Centrală și de Est.

viewscnt
Afla mai multe despre
peek&cloppenburg
magazin