Skanska investește 38 de milioane de euro în prima fază a proiectului Campus 6 din zona de vest a Bucureștiului

Skanska investește 38 de milioane de euro în prima fază a proiectului Campus 6 din zona de vest a Bucureștiului
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 17 ian 2017

Skanska Construction România, deținută de grupul suedez Skanska, va investi circa 38 de milioane de euro în prima clădire de birouri a proiectului Campus 6, din zona de vest a Bucureștiului. Construcția clădirii, cu o suprafață închiriabilă de 22.200 mp, a început deja, urmând să fie finalizată în penultimul trimestru al anului viitor, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA, REI Grup și BRD.
1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, ucb
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Clădirea, amplasată în apropiere de stația de metrou Politehnica,  va avea 11 etaje supraterane, la care se adaugă încă două etaje subterane, destinate locurilor de parcare.

În total, proiectul de birouri clasa A va avea o suprafață închiriabilă de 82.000 de mp și va cuprinde patru clădiri, fiind situat pe un teren de 2,1 hectare,  din fosta platformă industrială Pumac, cumpărat de Skanska în 2015 de la omul de afaceri Ion Rădulea.

Dezvoltatorul imobiliar Impact vrea să emită obligațiuni de 135 milioane lei CITEȘTE ȘI Dezvoltatorul imobiliar Impact vrea să emită obligațiuni de 135 milioane lei

Skanska a intrat în România în anul 2012, când a cumpărat primul teren pentru proiectul Green Court din zona Barbu Văcărescu, cu o suprafață închiriabilă de circa 52.000 metri pătrați, distribuită în trei imobile. 

Skanska este unul dintre cele mai mari grupuri de construcții și dezvoltare imobiliară din lume, cu aproximativ 43.000 de angajați în Europa și Statele Unite. Veniturile Skanska in 2015 au totalizat 155 miliarde de coroane suedeze (16,3 miliarde de euro). Compania este listată la bursa NASDAQ Stockholm.

viewscnt
Afla mai multe despre
skanska
pumac
politehnica
cladire birouri
investitie
imobiliare