Peeraj Group, cel mai important grup de francize de modă din România, lansează un magazin online, în contextul schimbărilor provocate de pandemie și al închiderii magazinelor fizice

Peeraj Group, cel mai important grup de francize de modă din România, lansează un magazin online, în contextul schimbărilor provocate de pandemie și al închiderii magazinelor fizice
scris 10 nov 2020

Peeraj Group, cel mai important grup de francize de modă din România, cu peste 30 de magazine în întreaga țară, lansează un nou jucător pe piața de e-commerce, magazinul online www.distinctive.ro, în contextul schimbărilor provocate de pandemie și al închiderii magazinelor fizice deținute de Peeraj.

Printre produsele pe care Distinctive.ro le comercializează online se numără și produse ale unor branduri internaționale de renume, precum: Skechers, Swarovski, Geox, OVS Kids etc. În calitate de cel mai mare seller al brandului Skechers în România, Peeraj Group a vândut de-a lungul anilor peste 10 milioane de perechi de încălțăminte și zeci de mii de produse de la celelalte brand-uri comercializate.

Peeraj Group a încheiat un parteneriat cu una dintre cele mai puternice platforme de e-commerce din lume, VTEX, continuând astfel expansiunea în on-line. VTEX operează în prezent în 28 de țări și are în portofoliu clienți precum Sony, Walmart, C&A.

Sub mesajul „Magazinul care-ți vine bine, și-n real, și-n digital”, cel mai important grup de francize de modă din România își dorește ca pe viitor magazinele să fie și puncte de ridicare ale comenzilor și, de asemenea, puncte de retur, oferind clienților o experiență integrată 360: comandă on-line  ridicare offline, retur în offline.

Peeraj Group este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală de modă, cu sediul în București, România, și a fost creat în anul 2006. Peeraj a fost una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în domeniul comerțului din România și a finalizat în anul 2018 preluarea de către retailerul polonez de încălțăminte a magazinelor de pantofi sub marca CCC din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
peeraj
magazin