Pepsi trimite în România aproape 30 milioane euro

Pepsi trimite în România aproape 30 milioane euro
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 25 mai 2021

Quadrant Amroq Beverages, îmbuteliatorul bău­tu­rilor din portofoliul PepsiCo de pe plan local, cu afaceri de peste 1 miliard de lei în 2019, conform ultimelor date raportate, și-a majorat capitalul social cu 143,5 milioane de lei (aproape 30 milioane euro), la 150,2 milioane de lei, prin aport în numerar al acționarilor, potrivit datelor Profit.ro.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Compania are în por­to­foliu și brandurile Prigat, Mirin­da, 7Up, Lipton sau Mountain Dew și este al doilea cel mai mare jucător de pe piața băuturilor răcoritoare, concurentul direct al Coca-Cola HBC România, liderul pieței de băuturi de pe plan local.

eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale CITEȘTE ȘI eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale

PepsiCo este prezent în România cu Qua­drant Amroq Beverages - divizia de băuturi și Star Foods EM - divizia de snackuri.

Compania americană a intrat pe piața ro­mâ­neas­că în anul 2004, prin preluarea pro­du­că­to­rului de chips-uri Star Foods. Quadrant Amroq Beve­rages a fost cum­­părată de către Pepsi­Ame­­­­ricas în 2006, companie preluată de PepsiCo în 2010.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

În România, PepsiCo are două fabrici de bău­turi, în Dragomirești (județul Ilfov) și în Co­vasna, ca și o fabrică de snacksuri în Popești-Leordeni (județul Ilfov).

viewscnt
Afla mai multe despre
quadrant
pepsi
consiliul concurentei
amenda
instanta