Placări pardoseli și perete – ce ne propun cele mai elegante branduri italiene

Placări pardoseli și perete – ce ne propun cele mai elegante branduri italiene
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 13 sep 2018

Un obiect interesant, culorile alese, materialele folosite pentru obiectele de mobilier sau finisajele – sunt doar câteva dintre detaliile ce pot scoate o încăpere din anonimat. Dintre acestea, ultimele două sunt, poate, cele mai importante. Ele nu doar captează atenția, ci oferă și o notă de eleganță și stil oricărei case.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Placările pentru pardoseli, pereți sau alte suprafețe sunt un aspect esențial în decorațiunile interioare. Un subiect destul de nou și necunoscut, dar care la Sensodays este “intens dezbătut” de câteva branduri italiene de top care aduc în prim plan acest tip de produse. Vestea bună este că toate modelele acestor branduri sunt prezentate atât pe site, cât și în showroomul Sensodays Băneasa.
 

Maxfine – răspunsul la cererile noi ale arhitecturii

Maxfine este o gamă de lux pentru plăci din porțelan, realizate după cele mai inovatoare tehnologii. Produsele îmbină clasicul și caracteristicile deja binecunoscute ale brandului cu calități noi precum rezistența, flexibilitatea și adaptabilitatea.

Plăcile Maxfine sunt disponibile în mai multe dimensiuni și modele interesante, iar grosimea de 6 mm le oferă acel aspect elegant, ce deschide numeroase oportunități de placare. În plus, plăcile Maxfine sunt și foarte rezistente datorită tehnologiei de fabricare avansată.

Placări pardoseli și perete – ce ne propun cele mai elegante branduri italiene

Așadar, o mulțime de avantaje de care te poți bucura: o finisare netedă, rapidă și economică, întrucât instalarea plăcilor nu necesită demontarea suprafețelor preexistente, iar numărul îmbinărilor și al plăcilor este unul redus. Maxfine propune mai multe variante de produs, cu efect de marmură, de piatră, de beton sau granit, în funcție de preferință, dar și de designul fiecărei camere. 

FMG – “constructorul natural” al placărilor de lux

Tehnologia, precizia și pasiunea au ajuns astăzi la un nivel ce poate concura cu natura. Pe lângă multitudinea de variante ale plăcilor, FMG se mândrește cu titulatura oficială de “constructor natural”. Secretul? Produse inovatoare, revoluționare, realizate după un proces de construcție superior calitativ, dar și din punct de vedere tehnologic.

FMG este “constructorul natural” al acestor plăci de lux pentru că în procesele de construcție folosește aceleași forțe aplicate de natură (presiune și foc). Produsele sunt eco-compatibile pentru că nisipul, argila și celelalte minerale folosite sunt exploatate fără a deteriora mediul, cu ajutorul unor procedee delicate, aplicate numai de către cei instruiți. Plăcile FMG sunt de o calitate superioară deoarece materialele folosite sunt pure, presiunea de compactare este foarte ridicată (480 kg/cm2), iar căldura de ardere este mult mai mare decât cea a unui vulcan (1300 grade Celsius în comparație cu 1100 grade Celsius).

Placări pardoseli și perete – ce ne propun cele mai elegante branduri italiene

Diesel Living și Iris Ceramica – plăci inovatoare, pentru o inspirație complexă

Când doi lideri mondiali în domeniilor lor de activitate încep o colaborare, rezultatul nu poate fi decât spectaculos și revoluționar. Dovada? Linia de plăci semnată de Diesel Living și Iris Ceramica, o gamă de produse concepută pentru finisarea acoperirii podelei și a pereților din zona industrială, dar și pentru casele de lux.

S-a pornit de la un research extins privind viitorul stilului de viață, combinat cu moda, designul, capacitatea de experimentare, dar și inspirația. Astfel, liniile oferite în acest sens explorează 12 stări diferite, fiecare asociată unui model cum ar fi pânza, betonul, sticla, metalul, țesătura etc.

Placări pardoseli și perete – ce ne propun cele mai elegante branduri italiene

Iris Ceramica – soluții variate pentru placări pardoseli și de perete

Praticabilitatea și diversitatea par a fi punctele cheie ale Iris Ceramica. Venind în întâmpinarea tuturor celor care își amenajează acum prima casă sau sunt pur și simplu mult mai practici, Iris Ceramica oferă soluții variate, potrivite oricărei situații.

De la acoperirile pentru casă până la pereții ventilați, de la plăcile foarte mici până la cele mari, totul este posibil cu produsele Iris Ceramica. Astfel, există o îmbinare armonioasă între frumusețe și practicabilitate. În plus, plăcile sunt ușor de curățat, nu necesită o întreținere specială, tipică produselor mai delicate.

Placări pardoseli și perete – ce ne propun cele mai elegante branduri italiene

Toate aceste produse de top sunt acum prezente și în România, pe Sensodays.ro, dar și în Showroomul Băneasa, acolo unde sunt expuse toate modelele brandurilor de mai sus. Sensodays.ro înseamnă peste 100 de branduri premium, peste 150.000 de români în a căror casă se regăsește cel puțin un produs de pe site și multe produse de calitate, practice sau inedite, menite să îți facă viața mai frumoasă și mai ușoară.

viewscnt
Afla mai multe despre
pardoseala
sensodays.ro
finisaje