Prefera Foods, companie deținută de Raul Ciurtin, lansează un magazin online

Prefera Foods, companie deținută de Raul Ciurtin, lansează un magazin online
scris 7 mai 2020

Prefera Foods, companie unde antreprenorul Raul Ciurtin a preluat pachetul majoritar în 2017, lansează un magazin online pentru produsele din gama „Capricii și Delicii”.

Cea mai recentă mișcare a companiei datează de anul trecut, când și-a consolidate poziția pe segmentul ready meals prin lansarea gamei de produse fresh “de Azi”, care cuprinde smoothie-uri, sucuri fresh și supe

Ceetrus, divizia imobiliară a grupului Auchan, va încasa de la comercianți, tot anul, doar o chirie ca procent din vânzări. Decizia este greu de replicat de către restul marilor proprietari CITEȘTE ȘI Ceetrus, divizia imobiliară a grupului Auchan, va încasa de la comercianți, tot anul, doar o chirie ca procent din vânzări. Decizia este greu de replicat de către restul marilor proprietari

Prefera Foods, producător de conserve din carne și dulcețuri, a fost înființată în 2009 din fonduri proprii ale acționarilor, dar și cu fonduri SAPARD, investițiile totale ridicându-se la 8 milioane euro. Producătorul are în portofoliu branduri precum Capricii și Delicii, Meniu de-a gata, Rodna și Călușar. Totodată, portofoliul Prefera Foods a fost extins, tot în 2017, prin preluarea fabricii Salconserv din Mediaș.

Fabrica Prefera Foods este situată în localitatea Oiejdea, județul Alba, acolo unde este se află și una din fabricile companiei de lactate Albalact, vândută în 2016 de Ciurtin către Lactalis.

La nivelul anului 2019, cifra de afaceri a Prefera Foods a fost de peste 57 de milioane de lei, similară valorii din anul precedent. 

viewscnt
Afla mai multe despre
prefera foods
raul ciurtin