Prețurile mondiale la alimente au atins cel mai scăzut nivel din ultimii doi ani, în noiembrie

Prețurile mondiale la alimente au atins cel mai scăzut nivel din ultimii doi ani, în noiembrie
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 dec 2018

Indicele global al prețurilor produselor alimentare a coborât în luna noiembrie 2018 la cel mai scăzut nivel din ultimii doi ani și jumătate, ca urmare scăderii prețurilor la uleiuri vegetale, lactate și cereale, a anunțat, joi, Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO), informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

FAO publică lunar propriul său Food Price Index, care măsoară modificările de prețuri înregistrate la un coș de alimente format din cereale, uleiuri vegetale, lactate, carne și zahăr. În luna noiembrie 2018, acest indice a scăzut cu 1,3%, comparativ cu luna precedentă, până la un nivel de 160,8 puncte, acesta fiind cel mai redus nivel înregistrat după luna mai 2016, scrie Agerpres.

Alibaba a încheiat un acord cu Belgia pentru înființarea unui centru de comerț online CITEȘTE ȘI Alibaba a încheiat un acord cu Belgia pentru înființarea unui centru de comerț online

În luna noiembrie 2018, singurul produs alimentar care a înregistrat o creștere de prețuri a fost zahărul, care a înregistrat un avans de 4,4% comparativ cu luna octombrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
alimente
preturi