Tranzacție: Office Barista preia Waterpure Office Systems și numește un nou CEO

Tranzacție: Office Barista preia Waterpure Office Systems și numește un nou CEO
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 dec 2018

Office Barista, unul dintre principalii jucători de pe piața locală de OCS (Office Coffee Services), preia Waterpure Office Systems, devenind astfel unul dintre cei mai mari integratori de soluții de apă, cafea și ceai pentru spațiile de birouri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Waterpure Office Systems este unul dintre principalii jucători pe piața locală pentru soluțiile de servire a apei pentru companii.

Office Barista a încheiat 2017 cu vânzări de 750.000 euro, iar acum, la momentul preluării Waterpure, estimează pentru anul în curs o cifră de afaceri dublă, de 1,5 milioane euro. Ca urmare a cererii tot mai mari pe segmentul de cafea, previziunile pentru 2019 indică afaceri de 2,5 milioane euro.

JYSK inaugurează cel de-al 65-lea magazin din țară în Bucur Retail Park din București CITEȘTE ȘI JYSK inaugurează cel de-al 65-lea magazin din țară în Bucur Retail Park din București

Noul CEO al companiei este Mihai Sugureanu care, în ultimii 10 ani, a condus departamente de vânzări si marketing în cadrul Austral, UPC și Whirpool.

Office Barista are acoperire națională, deservind circa 350 de companii medii și mari din toate regiunile țării. Ponderea cea mai mare a clienților este redată de marile centre economice – București, Cluj, Timișoara și Iași, acolo unde se află cea mai mare densitate de clădiri de birouri.

Abonamentele pentru apă și cafea reprezintă câte 50% din ponderea vânzărilor, iar abonamentele pentru ceai, recent introduse în gama de servicii, vor genera anul viitor 10% din totalul vânzărilor, potrivit estimărilor companiei.

Obiectivele companiei pe termen scurt și mediu sunt consolidarea prezenței pe piețele din Iași, Cluj, Brașov și Timișoara, precum și extinderea în regiune, într-o primă etapă în Bulgaria, Polonia și Moldova, acolo unde clienții din plan local ai Office Barista sunt prezenți cu filiale. Compania vizează, de asemenea, extinderea pe segmentele de HoReCa și retail.

viewscnt
Afla mai multe despre
office barista
waterpure office systems