Producătorul american Mars, Snickers și Twix, afacere de familie de peste 20 de ani pe piața locală, și-a majorat profitul în România după 2 ani de scădere

Producătorul american Mars, Snickers și Twix, afacere de familie de peste 20 de ani pe piața locală, și-a majorat profitul în România după 2 ani de scădere
scris 13 sep 2017

Producătorul american al batoanelor de ciocolată Snickers și Twix, Mars Incorporated, afacere de familie care activează de peste 20 de ani pe piața locală, a revenit anul trecut la un profit net de aproape 15 milioane de lei, după doi ani de scădere, în condițiile unei creșteri de 82% a afacerilor.

Afacerile companiei au totalizat anul trecut aproape 435 milioane de lei, cu o creștere de 82% față de 2015, când au fost de aproape 240 milioane de lei.

Mars România a înregistrat anul trecut un profit net cu peste 8% mai mare față de 2015, când a fost de aproape 14 milioane de lei, în scădere cu 14,5% față de anul precedent. În 2014, compania a raportat un profit net de peste 16 milioane de lei, cu 3,5% mai puțin față de anul precedent, și afaceri de peste 213 milioane de lei.

Subsidiara din România a companiei olandeze CSI Industries, furnizor pentru Mars, Pepsico, Procter&Gamble, Unilever, angajează în Cluj și Mureș, primind și ajutor financiar de la Guvern CITEȘTE ȘI Subsidiara din România a companiei olandeze CSI Industries, furnizor pentru Mars, Pepsico, Procter&Gamble, Unilever, angajează în Cluj și Mureș, primind și ajutor financiar de la Guvern

Anul trecut, compania avea 219 angajați.

Subsidiara din România a companiei americane activează pe piața locală de 23 de ani și deține în portofoliu branduri precum Mars, Twix, Snickers, M&M, Dolmio, Uncle Ben’s, Whiskas și Pedigree.

Mars Incorporated, fondată în 1911 de americanul Frank Mars, cu sediul în Virginia, SUA, are brandurile de ciocolată Milky Way, Mars, Snickers, M&M, Bounty, Twix, de alimente Dolmio, Uncle Ben’s, Royco și de hrană pentru animale Whiskas, Pedigree, Cesar și Royal Canin.

Anul trecut, compania avea peste 85.000 de angajați la nivel global și opera în peste 80 de țări din Africa, Asia, Australia, Europa, America de sud și de nord.

viewscnt
Afla mai multe despre
mars
ciocolata
retail
afaceri