Producătorul de etichete autoadezive Sunimprof Rottaprint estimează o creștere de 12% a exporturilor și va deschide al treilea centru logistic din afara țării

Producătorul de etichete autoadezive Sunimprof Rottaprint estimează o creștere de 12% a exporturilor și va deschide al treilea centru logistic din afara țării
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mai 2018

Sunimprof Rottaprint, producător de etichete autoadezive, a raportat o creștere a exporturilor cu 10% în 2017 comparativ cu anul precedent. Potrivit datelor companiei, exporturile au crescut cu peste 6% în primele trei luni ale acestui an, față de aceeași perioadă a anului trecut, iar la nivelul întregului an se estimează o creștere de 12%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sunimprof Rottaprint are în plan deschiderea celui de-al treilea centru logistic din străinătate și al doilea din Germania, în Hamburg.

Conform reprezentanților companiei, exporturile au însumat 24% din totalul cifrei de afaceri înregistrată în 2017, efectuându-se livrări în 14 țări din Europa, Asia și Statele Unite ale Americii. Tot anul trecut, numărul clienților străini a crescut cu circa 21%. Astfel că, din cei 800 de clienți ai companiei, ponderea clienților străini este de 15% din total.

Lidl a semnat actele pentru deschiderea la București a celui de-al doilea mare hub digital din Europa: investiție inițială de aproape 10 milioane euro CITEȘTE ȘI Lidl a semnat actele pentru deschiderea la București a celui de-al doilea mare hub digital din Europa: investiție inițială de aproape 10 milioane euro

În topul industriilor reprezentate de clienții străini ai Sunimprof Rottaprint se află industria alimentară și cea chimică, în special produsele pentru îngrijirea casei. Cele mai solicitate produse pentru export din oferta Sunimprof Rottaprint sunt etichetele autoadezive, capacele din folie de aluminiu, folia cu barieră și etichetele shrink sleeve. Operațiunile desfășurate de companie în centrele logistice din afara țării sunt de depozitare și ambalare, producția fiind realizată în exclusivitate în România.

Cu o experiență de 27 ani, compania românească cu sediul în Apahida, Cluj, deține 4 centre logistice în România: la Timișoara, Brașov, Ilfov, Pașcani și două centre logistice în Ungaria și Germania, în care lucrează peste 250 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
sunimprof rottaprint
etichete