Producătorul italian de haine de lux Moncler extinde fabrica din România și anunță angajări

Producătorul italian de haine de lux Moncler extinde fabrica din România și anunță angajări
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 feb 2022

Filiala locală a producătorului italian de haine de lux Moncler, al cărui Consiliu de Administrație este condus de miliardarul italian Remo Ruffini, Industries Yield, anunță extinderea fabricii din Bacău.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Moncler Industries Yield operează ȋn România din 2015, iar această extindere aduce noi oportunități de angajare în zonă.

VIDEO Ora de Profit.ro - Președintele Federației Sindicatelor din Industria Alimentară: Plafonarea prețurilor la alimente, cea mai mare greșeală pe care poate să o facă cineva. O debandadă! Și un anunț: Vor fi creșteri de prețuri mari în continuare! CITEȘTE ȘI VIDEO Ora de Profit.ro - Președintele Federației Sindicatelor din Industria Alimentară: Plafonarea prețurilor la alimente, cea mai mare greșeală pe care poate să o facă cineva. O debandadă! Și un anunț: Vor fi creșteri de prețuri mari în continuare!

Noua clădire se va întinde pe 8.000 de metri pătrați și va include un nou spațiu de producție dotat cu tehnologii de ultimă generație, precum și un centru de cercetare și dezvoltare, care va continua să dezvolte tehnici inovatoare de produs.

Construcția urmează să fie finalizată în 2022. 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
haine de lux
moncler
bacau