PROFI își extinde suprafața de depozitare în CTPark Bucharest West la 67.000 mp, după livrarea unei noi clădiri

PROFI își extinde suprafața de depozitare în CTPark Bucharest West la 67.000 mp, după livrarea unei noi clădiri
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 dec 2022

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale din România, a livrat retailerului PROFI, cel mai mare angajator din țară, o clădire nouă, cu suprafață de 10.000 mp, în complexul logistiv CTPark Bucharest West de pe autostrada A1.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Noile spații acoperă întreaga gamă de produse ce trebuie depozitate de retailer, de la cele neperisabile, care nu  necesită condiții speciale, până la cele care impun temperatură controlată, precum lactate, fructe, legume, carne și produse congelate.

„Încă de la începutul relației noastre cu PROFI, am gândit parteneriatul pe termen lung și am construit împreună spațiile necesare astfel încât să putem să răspundem agil și rapid nevoilor de dezvoltare ale clientului, care acționează într-un sector extrem de dinamic și cu un potențial major de creștere. Am ajuns, astăzi, împreună, la o suprafață ocupată de peste 67.000 mp, care a crescut odată cu rețeaua de magazine deținută de PROFI în România și oferă toate dotările necesare pentru gama lor variată de produse”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head CTP România.

Petrolul a urcat la maximul ultimelor trei săptămâni CITEȘTE ȘI Petrolul a urcat la maximul ultimelor trei săptămâni

Depozitul PROFI din CTPark Bucharest West va fi dotat cu un parc fotovoltaic cu o putere instalată de 3 MW, care va asigura un flux suplimentar de energie de aproximativ 4100 MWh/an, pentru a eficientiza consumul mai ales în perioadele de vârf.
PROFI a anunțat de curând că desfășoară un proiect pilot de implementare a panourilor fotovoltaice pe magazinele sale din Șag, Făget, Timișoara, Giarmata, Sânandrei, Lipova, și din alte localități, ca măsură de economisire a energiei, cu efect atât imediat, cât și pe termen lung.

„CTPark Bucharest West a fost prima noastră opțiune atunci când am evaluat oportunitatea actualei extinder. Un factor suplimentar în decizie a fost cel legat de sustenabilitate și de investițiile pe care dezvoltatorul le face constant, precum instalarea de panouri solare, pentru a optimiza și eficientiza și mai mult consumul de energie, priorități care sunt aliniate cu necesitățile, dar și cu principiile noastre”, a declarat Gaetan Pacton, Director General Profi România.

Cu 28.000 de angajați și peste 1.640 de magazine integrate și partener prezente în circa 770 de localități, PROFI este firma cu cel mai mare număr de angajați din România.

Amplasat în vestul Bucureștiului, la km 23 pe Autostrada A1, CTPark Bucharest West este cel mai mare parc industrial din România, precum și din rețeaua CTP, dezvoltator prezent în 10 țări. CTPark Bucharest West are o suprafață închiriabilă de peste 770.000 mp și găzduiește peste 2.000 de angajați care își desfășoară activitatea permanent în parcul industrial.

În România, CTP deține o suprafață totală de peste 2,3 milioane mp de depozite de clasa A în alte 15 orașe: București, Arad, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Târgu Mureș, Caransebeș, Ineu și Salonta.

CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale listat din Europa Continentală în funcție de suprafața închiriabilă brută, deținând peste 9,9 milioane de m² de spații în zece țări

viewscnt
Afla mai multe despre
profi
ctp