ProfiArt deschide un nou magazin și se prezintă drept cel mai mare lanț de magazine de artă și hobby din București

ProfiArt deschide un nou magazin și se prezintă drept cel mai mare lanț de magazine de artă și hobby din București
scris 2 iun 2021

Compania românească ProfiArt a deschis al șaselea magazin din portofoliu și se prezintă astfel drept cel mai mare lanț de magazine de artă și hobby din București.

Magazinul ProfiArt AFI Cotroceni este localizat la etajul centrului comercial și dispune de o suprafață de 167 de metri pătrați.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

ProfiArt este unul din liderii pieței de materiale de artă și hobby din România, are un istoric de 21 de ani și operează în acest moment șase magazine în București (ProfiArt Griviței, ProfiArt Mihai Bravu, ProfiArt Ion Mihalache, ProfiArt ParkLake, ProfiArt Sun Plaza și noul magazin, ProfiArt AFI Cotroceni), un magazin online, are o rețea de 45 de magazine partenere și 45 de angajați.

Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte CITEȘTE ȘI Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte

În 2019, compania a investit în amenajarea unui depozit de materiale de 700 metri pătrați, în orașul Pantelimon.

viewscnt
Afla mai multe despre
profiart
magazin