Programul eMAG „Deschide România” a atras 2.000 de producători din toată țara

Programul eMAG „Deschide România” a atras 2.000 de producători din toată țara
scris 6 feb 2020

La trei ani de la lansare, programul Deschide România, dezvoltat de eMAG, a depășit pragul de 2.000 de producători din toate județele țării și peste 570.000 de produse disponibile prin program clienților eMAG.

În 2019, Deschide România a generat comenzi de peste 13 milioane de lei pentru producătorii români de pe întreg teritoriul țării, care au  vândut peste 200.000 de produse realizate 100% în România. Bilanțul celor trei ani de program arată vânzări generate de aproximativ 30 de milioane de lei. Cele mai bine vândute produse au fost produsele textile, produsele home&deco, hainele pentru copii și jucăriile.

Tranzacție: După mai mult de 1 an, Iulian Stanciu, CEO eMag, iese din acționariatul PC Garage CITEȘTE ȘI Tranzacție: După mai mult de 1 an, Iulian Stanciu, CEO eMag, iese din acționariatul PC Garage

Top județe  în programul Deschide România (altele în afară de Ilfov):

1. Cluj – 108 companii
2. Iași – 68 companii
3. Timiș – 56 companii

Deschide România pune la dispoziția micilor producători platforma prin care au acces la piața de desfacere dezvoltată de eMAG.

Antreprenorii care doresc să se înscrie în program își pot alege orice domeniu de activitate, cu excepția industriei alimentare. Pentru a face parte din program, companiile producătoare trebuie să aibă o cifră de afaceri nu mai mare de 500.000 de lei în anul fiscal anterior și orice produs propus spre comercializare să fie fabricat exclusiv în România. Participanții la program beneficiază de un regim special de comisioane, iar ONG-urile nu plătesc comision.

viewscnt
Afla mai multe despre
deschide romania
emag