Proprietarul lanțului de cafenele Coffee Day, unul dintre cele mai mari din lume, a fost găsit mort

Proprietarul lanțului de cafenele Coffee Day, unul dintre cele mai mari din lume, a fost găsit mort
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 aug 2019

Cadavrul miliardarului indian V.G. Siddhartha, proprietarul lanțului de cafenele Coffee Day, unul dintre cele mai mari din lume, a fost descoperit pe malul unui râu din sudul țării, a anunțat miercuri Poliția locală, care investighează un posibil caz de sinucidere, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Magnatul indian, în vârstă de 57 de ani, a fost văzut ultima dată în viață luni seară, în timp ce traversa un pod din statul Karnataka, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Firma de curierat Sameday, parte a grupului eMAG, se mută din parcul logistic P3 Bucharest într-un depozit nou dezvoltat de Iulian Stanciu. Nu va mai plăti taxe și impozite CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Firma de curierat Sameday, parte a grupului eMAG, se mută din parcul logistic P3 Bucharest într-un depozit nou dezvoltat de Iulian Stanciu. Nu va mai plăti taxe și impozite

Potrivit presei locale, magnatul indian suferea de depresie după o serie de descinderi ale Fiscului în 2017 în birourile companiilor sale. 

Omul de afaceri a lansat în 1996 lanțul Coffee Day, care deține în prezent peste 1.700 de cafenele, în principal în India. Acest brand este prezent însă și în Malaezia, Egipt, Cehia și Austria.

viewscnt
Afla mai multe despre
coffee day
lant de cafenele