Proprietarul restaurantelor Red Angus a lansat o firmă care să-i aducă clienți corporate, dar cedează acum afacerea văzând că nu funcționează: m-aș fi legat prea mult la cap!

Proprietarul restaurantelor Red Angus a lansat o firmă care să-i aducă clienți corporate, dar cedează acum afacerea văzând că nu funcționează: m-aș fi legat prea mult la cap!
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 22 sep 2017

Proprietarul restaurantelor cu specific american Red Angus, localizate în Centrul Vechi al Capitalei și în Constanța, Dragoș Panait, a lansat o firmă prin care a încercat să își aducă clienți corporate în localuri, dar a renunțat acum la această nouă afacere, după ce a constatat că business-ul nu avea succesul pe care miza. El și-a cedat acțiunile explicând pentru Profit.ro că a realizat că s-ar fi legat "prea mult la cap".

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Firma respectivă, pe care a denumit-o Red Angus Steakhouse, pe baza brandului restaurantelor sale, a fost înființată în luna martie a anului trecut, dar a fost activată în vara acestui an. După foarte puțin timp, omul de afaceri a decis să iasă din firmă, cedându-și acțiunile către Ynua Venture din Constanța, deținută de Ionuț Mielu.

Firma la care a renunțat nu are legătură cu operarea restaurantelor Angus, care rămân în proprietatea și administrarea sa.

FOTO Pizza Hut redeschide primul restaurant din România CITEȘTE ȘI FOTO Pizza Hut redeschide primul restaurant din România

Contactat de Profit.ro, Dragoș Panait a explicat că a dorit să creeze o firmă care să funcționeze precum o agenție care să creeze evenimente pentru restaurantele sale, aducându-i astfel suplimentar clienți, dar că afacerea nu a funcționat așa cum și-a dorit.

"Aceasta trebuia să fie ca o agenție de evenimente. Am vrut să facem ceva separat pe acest lucru, să fie o companie separată care aduce evenimentele către restaurant, dar nu a funcționat cum voiam noi și ne legam prea mult la cap. Acum lucrăm cu alte agenții, direct pe restaurant, n-am mai făcut noi nimic", a explicat Panait.

El a renunțat astfel la această firmă, care nu are legătură cu operarea restaurantelor Angus.

Restaurantele sunt operate de Operative Steakhouse Group, cu afaceri de 5,1 milioane lei și o pierdere netă de 1,1 milioane lei anul trecut.

Dragoș Panait a lansat brandul Red Angus pe piața locală în 2010.

viewscnt
Afla mai multe despre
red angus
restaurant
firma
evenimente