Retailerul danez JYSK redeschide magazinul JYSK Pallady din București, zonă pe care mizează IKEA și Kika

Retailerul danez JYSK redeschide magazinul JYSK Pallady din București, zonă pe care mizează IKEA și Kika
scris 15 ian 2018

JYSK România, retailerul de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, redeschide magazinul JYSK Pallady, aflat în centrul comercial Auchan Pallady din București.

Tot în zona Pallady, retailerul suedez de mobilă Ikea a început construcția celui de-al doilea magazin din București ce ar urma să fie inaugurat la sfârșitul acestui an. În luna decembrie, retailerul austriac de mobilă și decorațiuni Kika a deschis al doilea centru din Capitală, tot pe bulevardul Theodor Pallady.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 48 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Miza proprietarului City Grill: piața livrărilor de mâncare la domiciliu se va dubla în 3 ani. Dragoș Petrescu intră pe nișă și va livra mâncare cu mașini, motociclete și chiar și biciclete CITEȘTE ȘI Miza proprietarului City Grill: piața livrărilor de mâncare la domiciliu se va dubla în 3 ani. Dragoș Petrescu intră pe nișă și va livra mâncare cu mașini, motociclete și chiar și biciclete

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 54 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

viewscnt
Afla mai multe despre
jysk
decoratiuni