Retailerul Extreme Digital, concurent eMag pe piața din Ungaria, va deschide primul showroom din România

Retailerul Extreme Digital, concurent eMag pe piața din Ungaria, va deschide primul showroom din România
scris 22 dec 2017

Extreme Digital, prezent pe piața din România din anul 2011 ca retailer online de produse electronice și electrocasnice, va deschide primul său showroom pe 27 decembrie, în incinta magazinului Kika din bulevardul Theodor Pallady, care va fi deschis tot atunci.

Compania ungară a fost înființată în anul 2001, iar în 2007 a devenit societate pe acțiuni în urma unei investiții din partea SoftCon Informatik înregistrată în Elveția.

Din anul 2010 a început extinderea pe plan extern, Extreme Digital lansându-se pe piața online din Slovacia și Cehia. În 2011 a urmat România, iar în  2013 Croația și, în 2015, Slovenia.

Numărul căutărilor pe eMAG a crescut în acest an, cu 65%. FOTO Exemple de căutări: naic, elgi, smartvaci, hensfri CITEȘTE ȘI Numărul căutărilor pe eMAG a crescut în acest an, cu 65%. FOTO Exemple de căutări: naic, elgi, smartvaci, hensfri

În Ungaria, retailerul deține 13 magazine, iar printre concurenți se află și eMAG, cel mai mare retailer din România.

Compania Extreme Digital a fost preluată recent de grupul Steinhoff. Portofoliul holdingului german cu sediul în Africa de Sud include companii de mobilă, fashion, produse de uz casnic și dealeri auto și acțiuni la compania care deține franciza Hertz, cea mai mare afacere de închiriat mașini la nivel global. 

Steinhoff deține acțiuni și la compania de investiții imobiliare Atterbury Europe, cu care omul de afaceri Iulian Dascălu s-a asociat în vară pentru dezvoltarea ansamblului de birouri Openville Timișoara.

viewscnt
Afla mai multe despre
extreme digital
emag
retailer
magazin
kika