Retailerul Profi a deschis 5 noi magazine și acoperă acum 326 localități

Retailerul Profi a deschis 5 noi magazine și acoperă acum 326 localități
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 iul 2017

Retailerul Profi a deschis încă cinci noi magazine la Scheia, Bordușani, Pătulele, Pietroșani și București. Unitatea din Capitală funcționează în format City, cea din Scheia în format Standard, iar celelalte trei în format Loco.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Magazinele Loco sunt dedicate zonei rurale, City este pentru zone urbane, cu sortimente de produse mai restrânse, iar Standard este magazinul cu suprafețe mari.

Profi are aproape 12.000 de angajați și este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România, fiind prezent în 326 de localități.

Retailerul a încheiat 2016 cu venituri de peste 3,5 miliarde lei (788 milioane euro), cu aproape 40% mai mari decât în 2015, și un profit net de 126 milioane de lei (28,1 milioane euro), dublu față de anul anterior.

Topul orașelor și cartierelor cu cel mai bun acces la magazine și restaurante CITEȘTE ȘI Topul orașelor și cartierelor cu cel mai bun acces la magazine și restaurante

Profi este deținut de fondul de investiții Mid Europa, care a preluat rețeaua de magazine în noiembrie 2016 de la Enterprise Investors pentru 553 milioane euro, cea mai mare tranzacție din istoria retailului românesc.

viewscnt
Afla mai multe despre
profi
magazine