Rețeaua Pizza Hut din România va fi reorganizată, multe restaurante vor fi închise

Rețeaua Pizza Hut din România va fi reorganizată, multe restaurante vor fi închise
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 25 sep 2023

Rețeaua de restaurante Pizza Hut din România va fi reorganizată, inclusiv prin închiderea a 13 restaurante într-o perioadă de aproximativ 6 luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La acest moment sunt operate pe piața locală 43 restaurante Pizza Hut.

Vor fi închise în special unități care deservesc zone cu un grad mare de suprapunere, rezultat în urma consolidării sub un singur brand și alinierii operațiunilor Pizza Hut și Pizza Hut Delivery.

Angajații vor fi relocați în cadrul rețelei Sphera Group.

EXCLUSIV eMAG planifică o dublare a hub-ului logistic central al Sameday. A cumpărat terenul fostei baze de producție a Tehnologica Radion din Chitila. Proceduri lansate de înființare a unui parc industrial CITEȘTE ȘI EXCLUSIV eMAG planifică o dublare a hub-ului logistic central al Sameday. A cumpărat terenul fostei baze de producție a Tehnologica Radion din Chitila. Proceduri lansate de înființare a unui parc industrial

Închiderea este argumentată prin intenția de a optimia costurile, dar și de "a crește agilitatea în condițiile unei concurențe tot mai ridicate" .

Simultan, Costică Mișaca, Manager General Taco Bell România, va prelua postul de Director General al American Restaurant System, subsidiara companiei ce operează în România brandurile Pizza Hut și Pizza Hut Delivery, cu un mandat de 2 ani.

Sphera Franchise operează în România lanțurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

Compania și-a majorat în primele 6 luni câștigul pretaxare EBITDA cu 146,58%, la 52,35 milioane lei, de la 21,23 milioane lei în exercițiul financiar precedent.

viewscnt
Afla mai multe despre
sphera franchise group
bvb
bursa
kfc
pizza hut
taco bell