Rovere investește peste 1 milion de euro în relocarea showroom-ului din București

Rovere investește peste 1 milion de euro în relocarea showroom-ului din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 feb 2022

Rovere, furnizor de mobilier de lux pe piața românească, investește peste un milion de euro în relocarea showroom-ului din București, care va fi deschis pe 1 martie în proiectul de birouri Miro, finalizat de Speedwell vis-a-vis de zona comercială Băneasa din București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rovere a închiriat 4.500 de metri pătrați în nordul Capitalei, spațiu în care își va reloca atât showroom-ul existent, cât și birourile. Noul showroom al companiei va avea o suprafață cu 50% mai mare comparativ cu cel existent.

Romelectro, unul dintre cei mai mari constructori români din energie, fosta întreprindere de comerț exterior a Ministerului Energiei din Republica Socialistă România, a intrat în insolvență. Explicația CITEȘTE ȘI Romelectro, unul dintre cei mai mari constructori români din energie, fosta întreprindere de comerț exterior a Ministerului Energiei din Republica Socialistă România, a intrat în insolvență. Explicația

Investiția derulată de companie în amenajarea noului showroom Rovere nu include și colecțiile de mobilier de lux. Rovere activează pe piața locală de aproape 20 de ani, piese de mobilier de lux produse în Italia. Compania are în acest moment 11 magazine, în Brașov, București, Cluj – Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Pitești, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara.

Compania administrează și două showroom-uri Veneta Cucine, producător de seturi de bucătărie din Italia, cele două spații fiind amplasate în București și Timișoara.

viewscnt
Afla mai multe despre
rovere
mobila