Șeful operațiunilor Deichmann în România, Radu Stoica, a fost avansat coordonator al afacerilor grupului german în Europa centrală și de sud-est

Șeful operațiunilor Deichmann în România, Radu Stoica, a fost avansat coordonator al afacerilor grupului german în Europa centrală și de sud-est

Sursa foto:youtube

scris 28 iun 2018

Șeful operațiunilor Deichmann în România, Radu Stoica, a fost avansat în această lună în postul de coordonator al afacerilor grupului german în Europa centrală și de sud-est, urmând să își mute biroul de la București la Viena.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

El lucrează la Deichmann din aprilie 2014, după ce anterior a fost director financiar la bauMax și Lidl și Controlling Manager la Kaufland.

Deichmann România a avut anul trecut o cifră de afaceri de 414,4 miloane lei, în creștere cu 9% față de anul precedent. Compania, care aparține de grupul Deichmann cu sediul în Essen, Germania, a vândut anul trecut 3,4 milioane de perechi de încălțăminte.

Deichmann România a deschis primele magazine în 2007. Compania este prezentă astăzi în 90 de locații, cu 8 magazine mai mult decât în 2016. Numărul angajaților din sediul central și din magazine a crescut, ajungând la 652. Pentru anul curent sunt planificate alte nouă magazine noi.

WeLoveDigital.forum. România nu are un cadru legal și fiscal adecvat pentru impozitarea criptomonedelor, nu există o intenție de regularizare a monedelor virtuale. Bitcoin, însă, ca și alte monede virtuale, are un potențial foarte mare de câștig CITEȘTE ȘI WeLoveDigital.forum. România nu are un cadru legal și fiscal adecvat pentru impozitarea criptomonedelor, nu există o intenție de regularizare a monedelor virtuale. Bitcoin, însă, ca și alte monede virtuale, are un potențial foarte mare de câștig

La nivel global, anul trecut, Deichmann avea 3.989 magazine, 36 magazine online și 39.564 angajați. Pentru acest an, Deichmann a planificat investiții de 245 milioane euro în infrastructura internațională și digitalizare.

În anul 2017, compania a deschis primele magazine în Franța și Belgia.

Deichmann plănuiește să deschidă acest an 208 filiale noi pe plan mondial. În plus, aproximativ 270 magazine vor fi modernizate.

viewscnt
Afla mai multe despre
deichmann
stoica