SensoDays îți aduce un Black Friday 100% premium

SensoDays îți aduce un Black Friday 100% premium
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 10 nov 2021

În fiecare an, ofertele de Black Friday generează o mai mare atenție din partea publicului și, în consecință, și vânzări mai importante. Anul acesta, SensoDays propune un Black Friday 100% premium, cu produse de top destinate întregii case, piese mult mai accesibile ca preț în această perioadă. Între 12 și 14 noiembrie, cel mai apreciat brand de produse Home & Deco de la noi declară deschis un nou sezon” Black Friday.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cel mai glamorous Black Friday pentru casa ta are loc la SensoDays

Mii de produse premium de la cele mai cunoscute branduri de top sunt acum incluse în oferta de Home & Deco a celor de la SensoDays. Între 12 și 14 noiembrie, SensoDays taie prețurile la o mulțime de produse premium pentru decorarea întregii case. Vei avea multe motive să marchezi cum se cuvine Black Friday.

SensoDays îți aduce un Black Friday 100% premium

Produse destinate livingului, bucătăriei, băii sau celorlalte încăperi ale casei, cele mai dorite piese create de designeri renumiți în domeniu, produse premiate internațional – toate vor participa în această perioadă pe SensoDays la promoția Black Friday!

Livrare rapidă cu flota SensoDays direct din depozitul SensoDays

Vestea bună este că, după ce îți finalizezi comanda, nu va trebui să aștepți prea mult pentru a te bucura de produsele tale și asta pentru că toate comenzile sunt livrate rapid cu flota SensoDays direct din depozitul propriu. În București, împrejurimi sau oriunde în țară, produsele ajung rapid și în siguranță.

Pentru Black Friday, SensoDays a extins programul, preia si confirma comenzile rapid, livrand inclusiv in acest weekend.

Black Friday și în showroom-ul SensoDays Băneasa

Pentru că ofertele premium au nevoie și de un program premium, SensoDays a extins programul de la Showroom-ul din Băneasa, unde produsele se pot comanda direct și poți pleca cu ele acasă.

SensoDays propune opțiuni de plată variate

Pentru că flexibilitatea și accesibilitatea sunt foarte importante pentru SensoDays, poți plăti cash, cu cardul, în rate fără dobândă sau poți face un credit rapid online.

Plata cu cardul este metoda cea mai sigură de tranzactie. În această perioadă, SensoDays recomandă plata cu cardul, o metodă rapidă, eficientă și sigură atât pentru cumpărător, cât și pentru curier. Toate metodele  de plată rămân însă valabile, pe toată durata promoției Black Friday.

La SensoDays ai un Black Friday 100% cu branduri premium

Pe SensoDays ai o ofertă generoasă, cu produse premium, de la branduri recunoscute și premiate internațional. Pentru fiecare încăpere a casei, de acest Black Friday vei regăsi pe site piese de calitate, pe care le vei integra rapid în stilul casei tale.

Pentru baie poți alege produse diverse, de la căzi, baterii și lavoare până la prosoape, halate și alte materiale textile.

Pentru dormitor, sigur găsești ceva perfect pentru un somn relaxant sau pentru un stil mai cozy al acestei camere, cum ar fi o lenjerie inedită sau chiar un obiect Home Décor de efect.

În bucătărie, triunghiul esențial”este format de baterie, cuptor și frigider, însă oferta SensoDays nu se oprește aici. Ai o mulțime de produse pentru gătit, pentru servirea mesei, pahare și alte decorațiuni inedite.

Nu neglija nici livingul, acolo unde poți integra oricând scaune design de la Philippe Starck sau corpuri de iluminat de la Kartell, asta în timp ce parfumezi și dezinfectezi aerul cu lămpile și parfumurile Maison Berger.

SensoDays îți aduce un Black Friday 100% premium

Pentru că Black Friday este întotdeauna și despre micile noastre plăceri, consultă din timp sectiunile pentru Servirea Mesei sau ale promoției SensoDays. Vei regăsi cu siguranță o mulțime de piese interesante, pe care le poți comanda pentru tine sau pentru cei dragi, cadouri perfecte  pentru Sărbătorile de iarnă care bat la ușă. Cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău.

Lider în domeniul Home Deco din România, SensoDays este prezent astăzi în peste 250.000 de case ale românilor, cu cel puțin un produs. Pasiune, inovație, accentul pus pe calitate și respectul pentru clienți sunt doar câteva dintre coordonatele acestui brand de succes, care periodic propune clienților o gamă variată de produse premium. Cu siguranță, în acest an de Black Friday, SensoDays ne va surprinde plăcut.

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays
black friday