Sezamo: Pentru apă și băuturi răcoritoare, vânzările s-au dublat la anumite produse, urmare a caniculei

Sezamo: Pentru apă și băuturi răcoritoare, vânzările s-au dublat la anumite produse, urmare a caniculei
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 21 iul 2023

Canicula înregistrată în această perioadă a dublat comenzile supermarketului online Sezamo pentru unele produse din categoriile apă și băuturi răcoritoare, dar și pepeni sau gheață.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

“Deși este vară, numărul de comenzi Sezamo nu a scăzut, din contră – avem creștere în continuare, atât în iunie cât și în iulie”, a declarat Tomáš Chadzivasilis, Chief Executive Officer Sezamo România.

Sfârșitul petrecerii pentru șampania franțuzească, vânzările vor scădea după doi ani record CITEȘTE ȘI Sfârșitul petrecerii pentru șampania franțuzească, vânzările vor scădea după doi ani record

Parte a grupului ceh Rohlik, prezent pe piețele din Cehia, Germania, Austria, Italia, Ungaria și România, Sezamo s-a lansat local în 2022, având un depozit de 12.000 mp în zona de nord a Bucureștiului și o flotă de mașini exclusiv electrice.

Retailerul are în portofoliu 12.000 de produse și livrare în sloturi de 15 minute, începând cu 3 ore de la plasarea comenzii.

viewscnt
Afla mai multe despre
sezamo
caniculă