Sphera Franchise Group deschide, rapid, un nou restaurant KFC în Italia

Sphera Franchise Group deschide, rapid, un nou restaurant KFC în Italia
scris 9 aug 2018

Sphera Franchise Group a deschis cel de-al șaselea restaurant în nord-vestul Italiei, în orașul Padova, investiție de 900.000 euro, după ce în luna iunie a operat o mișcare similară la Udine.

Sphera Franchise este cel mai mare grup din industria food service din România și deține companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

81% dintre angajatorii din România întâmpină dificultăți în ocuparea posturilor vacante. Meseriașii, inginerii și șoferii sunt cei mai greu de găsit. În Top apare pentru prima dată și personalul medical CITEȘTE ȘI 81% dintre angajatorii din România întâmpină dificultăți în ocuparea posturilor vacante. Meseriașii, inginerii și șoferii sunt cei mai greu de găsit. În Top apare pentru prima dată și personalul medical

În Italia mai are restaurante în orașe precum Torino, Verona, Villesse.

În România, lanțul de restaurante KFC include 72 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Arad, Botoșani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitești sau Brașov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova, și patru în Italia.

Compania s-a listat pe bursă la finele anului trecut, având o capitalizare de 1 miliard lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
sphera franchise group
kfc