Sphera Franchise Group deschide un nou restaurant KFC în Italia

Sphera Franchise Group deschide un nou restaurant KFC în Italia
scris 27 iun 2018

Sphera Franchise Group a inaugurat cel de-al cincilea restaurant în nord-vestul Italiei, în orașul Udine, investiție de 900.000 euro.

Noua unitate situată în zona de food court a Citta Fiera Mall, are o suprafață de 425 metri pătrați și dispune de 135 de locuri destinate clienților. 

Sphera Franchise este cel mai mare grup din industria food service din România și deține companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

81% dintre angajatorii din România întâmpină dificultăți în ocuparea posturilor vacante. Meseriașii, inginerii și șoferii sunt cei mai greu de găsit. În Top apare pentru prima dată și personalul medical CITEȘTE ȘI 81% dintre angajatorii din România întâmpină dificultăți în ocuparea posturilor vacante. Meseriașii, inginerii și șoferii sunt cei mai greu de găsit. În Top apare pentru prima dată și personalul medical

În România, lanțul de restaurante KFC include 72 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Arad, Botoșani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitești sau Brașov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova, și patru în Italia.

Compania s-a listat pe bursă la finele anului trecut, având o capitalizare de 1,1 miliarde lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
sphera franchise group
kfc