Sphera Franchise Group deschide un nou restaurant KFC, în Veneția

Sphera Franchise Group deschide un nou restaurant KFC, în Veneția
scris 11 oct 2018

Sphera Franchise Group a deschis cel de-al șaptelea restaurant în nord-estul Italiei, în orașul Veneția, investiție de 1,1 milioane euro, după ce în luna august a operat o mișcare similară la Padova.

Noul restaurant este situat în centul istoric al orașului.

Sphera Franchise este cel mai mare grup din industria food service din România și deține companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

În Italia mai are restaurante în orașe precum Torino, Verona, Villesse sau Udine.

Grupul francez Saint-Gobain confirmă schimbarea de strategie în România: redeschide linia de la Ploiești, închisă în 2016 pe motiv de criză. Atunci au fost concediați peste 40 de angajați CITEȘTE ȘI Grupul francez Saint-Gobain confirmă schimbarea de strategie în România: redeschide linia de la Ploiești, închisă în 2016 pe motiv de criză. Atunci au fost concediați peste 40 de angajați

În România, lanțul de restaurante KFC include 72 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Arad, Botoșani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitești sau Brașov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova, și șapte în Italia.

Compania s-a listat pe bursă la finele anului trecut.

Sphera Franchise Group a înregistrat vânzări de 350 milioane lei în primul semestru al anului, mai mari cu 44,5% față de aceeași perioadă a anului trecut, în timp ce profitul perioadei s-a redus cu 31% la 18,75 milioane lei, de la 27,2 milioane lei.

Restaurantele KFC reprezintă mai mult de 77% din vânzările grupului.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
kfc
venetia