Sport Guru estimează vânzări de aproximativ 62 de milioane de lei în 2023, mai mari cu 30% față de 2022

Sport Guru estimează vânzări de aproximativ 62 de milioane de lei în 2023, mai mari cu 30% față de 2022
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2023

Retailer-ul de echipamente sportive Sport Guru a deschis un nou magazin în Timișoara, în urma unei investiții de aproximativ un milion de lei, și estimează vânzări de aproximativ 62 de milioane de lei în 2023, mai mari cu 30% mai mult decât din 2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Sport Guru, retailer și distribuitor de echipamente sportive specializate din România, a deschis primul său magazin fizic din Timișoara, în incinta Iulius Mall, parte a ansamblului mixed-use Iulius Town. Cel de-al șaselea magazin Sport Guru se întinde pe o suprafață de 750 de metri pătrați și a necesitat investiții de aproximativ un milion de lei”, anunță compania.

Dezbatere la Curtea de Apel Iași despre sigla Nike: E o râmă, o virgulă sau o sanie? O femeie care vindea pantofi ce îi imitau pe cei produși de compania americană a fost condamnată la închisoare CITEȘTE ȘI Dezbatere la Curtea de Apel Iași despre sigla Nike: E o râmă, o virgulă sau o sanie? O femeie care vindea pantofi ce îi imitau pe cei produși de compania americană a fost condamnată la închisoare

”În ceea ce privește evoluția vânzărilor, retailer-ul Sport Guru estimează o creștere totală de aproximativ 62 de milioane de lei în 2023, respectiv cu 30% mai mult decât valoarea din 2022, în jurul valorii de. Impactul noului magazin din Timișoara se va resimți însă abia din 2024”, mai arată compania.

Timișoara s-a aflat pe lista de expansiune a companiei încă de la început, alături de București, Cluj și Brașov, spune Mircea Rasovan, CEO Sport Guru.

”Ne așteptăm la un interes mare din partea amatorilor de sport din Timișoara, având în vedere multele solicitări pe care le-am primit de-a lungul ultimilor ani din partea timișorenilor dornici să se bucure de produsele Sport Guru și la ei în oraș. De asemenea, ne dorim ca traficul suplimentar generat de turiștii veniți în Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023 – să se răsfrângă favorabil și asupra activității sportive în general, o nevoie pe care noul nostru magazin o întâmpină cu succes”, afirmă Mircea Rasovan, CEO Sport Guru.

Acesta estimează că traficul suplimentar generat de turiștii veniți în Timisoara – Capitală Europeană a Culturii 2023 – să se răsfrângă favorabil și asupra activității sportive în general și a noului magazin în particular, scrie News.ro.

„Magazinul din Timișoara fusese planificat pentru 2024. Ne așteptăm ca magazinul din Timișoara să genereze din 2024 vânzări apropiate de celelalte două magazine de format mare ale companiei și localizate în mall-uri sau centre comerciale, și sperăm sa ajungem cât mai curând la 10 magazine, acoperind astfel cele mai importante orașe și regiuni ale țării”, adaugă Mircea Rasovan, CEO Sport Guru.

Sport Guru este cel mai mare distribuitor și retailer de echipamente sportive specializate din România. Înființată în anul 2009 cu capital integral românesc, retailer-ul Sport Guru și-a extins activitatea de la o prezență pur online la o rețea de șase magazine, trei în București și câte unul în Cluj-Napoca, Brașov și, începând din 2023, Timișoara.

viewscnt
Afla mai multe despre
sport guru
vanzari
sport