Suporterii lui Trump au lansat pe Twitter o campanie de boicotare a retailerului Walmart

Suporterii lui Trump au lansat pe Twitter o campanie de boicotare a retailerului Walmart
scris 4 iul 2018

Suporterii președintelui american Donald Trump au lansat pe Twitter o campanie de boicotare a retailerului Walmart, după ce cumpărătorii au observat pe site-ul companiei îmbrăcăminte inscripționată cu un mesaj care promovează punerea sub acuzare a președintelui, transmite MarketWatch.

Pe Twitter a apărut hashtag-ul #BoycottWalmart, ca reacție la o gamă de tricouri lansată luni seara, inscripționate cu mesajul ”Impeach 45”. Tricourile erau încă disponibile, marți, pe site-ul Walmart, la prețuri cuprinse între 16,95 dolari și 41,95 dolari pentru versiunea cu mânecă lungă, scrie News.ro.

Majoritatea tricourilor au fost produse de Old Glory, o companie din Connecticut care fabrică tricouri pentru evenimente muzicale și de divertisment, dar au existat și versiuni de la City Shirts și Hanes Nrands, o companie cunoscută pentru produse de lenjerie.

CONFIRMARE Surpriză: Lanțul grec de restaurante fast-food Gregory’s revine în România, la doar 9 luni după ce și-a lichidat toate centrele de pe piața românească. \ CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Surpriză: Lanțul grec de restaurante fast-food Gregory’s revine în România, la doar 9 luni după ce și-a lichidat toate centrele de pe piața românească. "Așteptarea a luat sfârșit", mesaj cu o nouă strategie

Susținătorii lui Trump au fost iritați și au existat numeroase mesaje critice pe Twitter la adresa gigantului de retail.

Cu toate acestea, printr-o simplă căutare pe site-ul Walmart se poate observa că retailerul oferă o gamă largă de produse care sunt inscripționate cu sloganurile ”Make America Great Again” și ”America First” ale lui Trump, între care șepci de baseball, tricouri, hanorace și chiar și lenjerie, precum și o gamă largă de obiecte cu mesajele ”I heart Trump” și “Trump won, get over it.”

Produsele respective sunt fabricate de producători ca Rogue River Tactical, o companie din Cottage Grover, Oregon, care comercializează îmbrăcăminte, produse pentru bebeluși, produse pentru locuință și pentru activități sportive și în aer liber. Un alt producător este, printre alții, Brisco Brands, din Ramseur, Carolina de Nord.

Reprezentanții Walmart nu au răspuns imediat solicitărilor pentru comentarii.

viewscnt
Afla mai multe despre
walmart
twitter
trump