Surpriză: CEO-ul Daniel Cîrstea ia pauză de la Profi

Surpriză: CEO-ul Daniel Cîrstea ia pauză de la Profi
scris 30 ian 2020

Pawel Musial, Președinte Executiv Profi, a fost numit și Director General în exercițiu al companiei. Acesta a mai deținut funcția de Director General din 2010 până în 2015.

Actualul Director General, Daniel Cîrstea, va lua o scurtă pauză și va reveni în companie ulterior, susține retailerul.

Povestea Profi și a lui Daniel Cîrstea a fost prezentată AICI, la prima ediție a Galei Povești cu Profit.

EXCLUSIV Dedeman transformă primul său magazin din București în cel mai mare din rețea. O tranzacție care declanșează închiderea și lichidarea fabricii CELPI CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Dedeman transformă primul său magazin din București în cel mai mare din rețea. O tranzacție care declanșează închiderea și lichidarea fabricii CELPI

Pe timpul interimatului, Pawel Musial va prelua rolul de Director General în exercițiu.

Noul director

Noul director

Cîrstea este CEO al Profi din 2015, lucrând în companie din 2010, după ce anterior a fost la Carrefour.

Ikea își închide toate magazinele din China din cauza epidemiei de coronavirus CITEȘTE ȘI Ikea își închide toate magazinele din China din cauza epidemiei de coronavirus

Cu aproape 1.200 de magazine și peste 17.000 de angajați, Profi este rețeaua de retail cu cea mai mare acoperire geografică.

Fondul de investiții Mid Europa, proprietar al operatorului de servicii medicale private Regina Maria, a cumpărat rețeaua de magazine Profi în noiembrie 2016 cu 533 de milioane de euro, cea mai mare tranzacție din istoria retailului românesc, anunțată atunci în premieră de Profit.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
pawel musial
profi