Consiliul Concurenței a declanșat o investigație pe piața echipamentelor de protecția muncii

Consiliul Concurenței a declanșat o investigație pe piața echipamentelor de protecția muncii
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 dec 2018

Consiliul Concurenței a declanșat o investigație privind posibile înțelegeri anticoncurențiale între companiile Renania Trade SRL, Avanti SRL, Tricomexim SRL și T&T Invest SRL, realizate prin stabilirea de prețuri, împărțirea de piețe și alocarea de clienți pe piața comercializării de produse și echipamente din domeniul sănătății și securității în muncă din România, începând cu anul 2016.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În cadrul acestei investigații, Consiliul Concurenței a desfășurat inspecții inopinate la sediile companiilor, iar documentele ridicate se află în analiza autorității de concurență, în cadrul procedurii specifice de investigație.

Doar 3 din 10 angajatori participanți la un sondaj acordă prime de sărbători angajaților în acest an CITEȘTE ȘI Doar 3 din 10 angajatori participanți la un sondaj acordă prime de sărbători angajaților în acest an

În situația în care Consiliul Concurenței va constata încălcarea regulilor de concurență, companiile implicate riscă amenzi de până la 10% din cifra de afaceri. Cu toate acestea, companiile care cooperează cu autoritatea de concurență, în cadrul programului de clemență, pot obține imunitate la amendă sau reduceri substanțiale ale amenzilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul concurentei
investigatie
protectia muncii