Taco Bell se extinde în România

Taco Bell se extinde în România
scris 9 sep 2021

Sphera Franchise Group continuă expansiunea business-ului Taco Bell la nivel național prin inaugurarea unui nou restaurant, în Bacău.

Planurile din e-commerce-ul românesc, noile reguli pregătite de autorități în domeniu și cum pot fi atrași mai mulți clienți sunt doar o parte dintre temele care vor fi prezentate la Videoconferința Profit E-commerce, organizată cu sprijinul Philip Morris România, ING și Telekom România și programată pentru 30 septembrie.

Videoconferința va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV, detalii fiind disponibile AICI

Este cel de-al 13-lea restaurant din portofoliul Taco Bell România. De-a lungul celor aproape 4 ani de la lansarea pe piața din România, brandul a ajuns în 8 orașe din țară: București, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Ploiești, Constanța, Brașov, Iași și, acum, Bacău. 

Fapte bune făcute de Profi CITEȘTE ȘI Fapte bune făcute de Profi

Sphera Franchise Group a realizat în prima jumătate a acestui an vânzări consolidate din restaurante de 444,54 milioane lei, cu 45,95% mai mari decât cele de 304,58 milioane lei din exercițiul financiar precedent care a inclus și intervalul 15 martie – 15 mai cu o stare de urgență care a lovit drastic industria HORECA.

În România, Taco Bell este operat de Sphera Franchise Group S.A., cel mai mare grup de restaurante, care mai administrează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery.

viewscnt
Afla mai multe despre
sphera franchise group
taco bell