Tranzacție - 5 to go semnează prima achiziție a unui lanț local de cafenele. "Este o zonă nouă pe care o explorăm, aceasta de achiziții."

Tranzacție - 5 to go semnează prima achiziție a unui lanț local de cafenele. "Este o zonă nouă pe care o explorăm, aceasta de achiziții."
scris 9 sep 2021

Lanțul de cafenele 5 To Go, fondat de Radu Savopol și Lucian Bădilă, semnează prima achiziție a unui lanț local de cafenele, prin preluarea operațiunilor Take Five Coffee din Constanța.

Planurile din e-commerce-ul românesc, noile reguli pregătite de autorități în domeniu și cum pot fi atrași mai mulți clienți sunt doar o parte dintre temele care vor fi prezentate la Videoconferința Profit E-commerce, organizată cu sprijinul Philip Morris România, ING și Telekom România și programată pentru 30 septembrie.

Videoconferința va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV, detalii fiind disponibile AICI

Tranzacția a fost definitivată și vizează 3 dintre cele 4 cafenele ale antreprenorilor constănțeni. Astfel, grupul 5 to go își va consolida puternic prezența în oraș, ajungând la 7 unități deschise în Constanța. 

Fapte bune făcute de Profi CITEȘTE ȘI Fapte bune făcute de Profi

„Dezvoltarea 5 to go în țară este una dintre direcțiile noastre strategice începând cu anul 2020. Preluarea Take Five Coffee este un pas important pentru noi, fiind prima tranzacție de acest gen. Este o zonă nouă pe care o explorăm, aceasta de achiziții, însă este un pas natural în strategia noastră de dezvoltare. Cu atât mai mult cu cât poate fi și un ajutor pe care îl oferim celor care nu mai pot susține investițiile și cheltuielile unei afaceri HoReCa, în acest context instabil”, a declarat Radu Savopol, cofondator 5 to go.

Investiția estimată în reamenajarea celor 3 cafenele este de circa 50.000 euro. Unitățile vor fi operate în sistem de franciză de către parteneri actuali, care au cel puțin încă o cafenea gestionată în oraș.

Obiectivele de creștere locală vizează depășirea unui număr total de 15 unități în Constanța, păstrând ritmul accelerat și la nivel național: un total de 500 unități până la finalul anului 2022. În acest moment, grupul depășește 250 de unități, iar până la finalul anului este estimat că va ajunge la 300 de cafenele la nivel național.

Anul acesta, 5 to go a făcut primii pași internaționali, prin deschiderea, alături de Donuterie, a 5 unități în Franța.

viewscnt
Afla mai multe despre
5 to go
cafea
constanta