Taco Bell se extinde și intră într-un nou oraș din România

Taco Bell se extinde și intră într-un nou oraș din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 apr 2021

Sphera Franchise Group continuă expansiunea business-ului Taco Bell la nivel național prin inaugurarea unui nou restaurant, în Iași.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Este cel de-al 12-lea restaurant din portofoliul Taco Bell România. De-a lungul celor aproape 4 ani de la lansarea pe piața din România, brandul a ajuns în 8 orașe din țară: București, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Ploiești, Constanța, Brașov și, acum, Iași. 

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

În România, Taco Bell este operat de Sphera Franchise Group S.A., cel mai mare grup de restaurante, care mai administrează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery.

viewscnt
Afla mai multe despre
sphera franchise group
taco bell