Hervis intră într-un nou oraș din România

Hervis intră într-un nou oraș din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 apr 2021

Ca parte a extinderii cu o investiție de 39 de milioane de euro finalizată în acest an, grupul francez de real estate Catinvest anunță consolidarea centrului său comercial regional Electroputere Parc într-un hub pentru echipamente sportive și aduce marca Hervis pentru prima dată în Craiova. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Hervis Sports reprezintă un concept multibrand, cu 60% din produse aparținând mărcilor sport consacrate, iar 40% mărcilor proprii – Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

Compania a fost înființată în anii ’70, în Austria, fiind unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de retail de articole sportive din Europa, cu 200 de filiale internaționale.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Ionuț Nedea, Litoralulromanesc.ro: Statul trebuie să promoveze destinațiile românești pentru turiștii români și străini. Exceptarea măsurii de purtare a măștii la plajă CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Ionuț Nedea, Litoralulromanesc.ro: Statul trebuie să promoveze destinațiile românești pentru turiștii români și străini. Exceptarea măsurii de purtare a măștii la plajă

Brandul a intrat pe piața din România în 2007, iar în prezent deține o rețea de 38 de magazine.

viewscnt
Afla mai multe despre
hervis
echipament sportiv