Tranzacție pe piața de modă din România: Polonezii de la CCC au semnat cumpărarea unuia dintre cei mai mari jucători

Tranzacție pe piața de modă din România: Polonezii de la CCC au semnat cumpărarea unuia dintre cei mai mari jucători
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 27 dec 2017

Retailerul polonez de încălțăminte CCC a semnat un acord neangajant pentru a cumpăra Peeraj Brands International SRL, care operează magazinele de pantofi sub marca CCC din România. Grupul de francize de fashion Peeraj este unul dintre cei mai importanți ju­că­tori de pe piața locală de modă, cu circa 100 de magazine sub diferite branduri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Totodată, cele două companii au ajuns la un acord preliminar în vederea extinderii brandului CCC în Kazahstan și Georgia, prin intermediul Peeraj, care ar urma să opereze această rețea.

CCC ar urma să plătească, în total, 33 de milioane de euro către Peeraj.

Retailerul Extreme Digital, concurent eMag pe piața din Ungaria, va deschide primul showroom din România CITEȘTE ȘI Retailerul Extreme Digital, concurent eMag pe piața din Ungaria, va deschide primul showroom din România

Grupul Peeraj este unul dintre cei mai importanți ju­că­tori de pe piața locală de modă, cu circa 100 de magazine sub diferite branduri. Potrivit datelor de la Ministerul de Finanțe, compania a avut anul trecut afaceri de 229 milioane lei și un profit net de 8,2 milioane lei, cu un provizion de 7,2 milioane lei.

Peeraj operează o rețea de 54 de magazine sub marca CCC și mai deține în România francizele pentru mai mult de 10 branduri. Printre acestea se numără Pimkie, Swarovski, Geox, Kazar, Piazza Italia și Armani Jeans. În acest an, Peeraj și-a completat portofoliul cu brandurile A/X Armani Exchange și Skechers.

CCC este cel mai mare retailer de încățăminte din Europa Centrală, potrivit informațiilor oferire de companie.

viewscnt
Afla mai multe despre
ccc
ng2
peeraj
peeraj international brand
franciza
pantofi
retailer
polonez