Trei executivi importanți vor părăsi Shopify. "Spre binele lor și al companiei." La începutul anului, compania a exclus de pe platforma sa de comerț electronic magazinele afiliate lui Trump

Trei executivi importanți vor părăsi Shopify. "Spre binele lor și al companiei." La începutul anului, compania a exclus de pe platforma sa de comerț electronic magazinele afiliate lui Trump
scris 15 apr 2021

Trei executivi importanți vor părăsi Shopify în iunie, respectiv Brittany Forsyth (Chief Talent Officer), Joe Frasca (Chief Legal Officer) și Jean-Michel Lemieux (Chief Technology Officer).

Șeful companiei, Tobi Lütke, spune, într-un mesaj intern, că plecările sunt "spre binele celor trei și al companiei", conform Ottawa Business Journal.

La începutul anului, compania canadiană Shopify a exclus de pe platforma sa de comerț electronic magazinele afiliate lui Donald Trump, la o zi după ce sute dintre susținătorii acestuia au pătruns cu forța în Capitoliu.

EXCLUSIV Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, intră pe o nouă piață, evaluată la peste 160 milioane euro. Își unesc forțele, în premieră, cu SIF Banat - Crișana și TeraPlast. În afacere este și deținătorul brandului Mototol CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, intră pe o nouă piață, evaluată la peste 160 milioane euro. Își unesc forțele, în premieră, cu SIF Banat - Crișana și TeraPlast. În afacere este și deținătorul brandului Mototol

Shopify a anunțat că evenimentele recente au arătat că acțiunile lui Trump îi încalcă politicile, care interzic promovarea sau susținerea organizațiilor, platformelor sau persoanelor care amenință sau comit acte de violență pentru a-și atinge scopurile.

Măsura luată de Shopify a survenit după ce platformele de socializare ale Twitter, Facebook și Snap au blocat temporar, miercuri, conturile președintelui Donald Trump.

viewscnt
Afla mai multe despre
shopify
comerț electronic
donald trump