Un lanț cu magazine alimentare în toată țara începe să vă lase să scoateți cash direct de la casă

Un lanț cu magazine alimentare în toată țara începe să vă lase să scoateți cash direct de la casă
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 feb 2023

Un program de cashback va fi lansat în România de retailerul german Penny, sistem în care clienții pot retrage numerar de la casă când își plătesc cumpărăturile. Valoarea maximă a tranzacției este de 200 de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Penny a introdus serviciul cashback în toate cele 338 de magazine din România. Acest sistem de retragere numerar la casa de marcat este disponibil pentru toate cardurile de credit sau debit care au această opțiune activă.

ULTIMA ORĂ Vivre Deco renunță la planul de restructurare, negocierile cu creditorii au eșuat. Posibilă intrare în insolvență CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Vivre Deco renunță la planul de restructurare, negocierile cu creditorii au eșuat. Posibilă intrare în insolvență

„Este o premieră în domeniul retail-ului autohton”, spune Raffaele Balestra, CFO Penny România.

Penny a deschis primul magazin pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași.

În prezent, rețeaua din România este alcătuită din 338 magazine la nivel național și o echipă formată din peste 5.800 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
penny
retrageri de numerar