Un nou restaurant Burger King în România

Un nou restaurant Burger King în România
scris 2 iul 2021

AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, a anunțat că a deschis al optulea restaurant Burger King în România, în incinta ParkLake Shopping Center, care va avea 30 de angajați.

În primii doi ani de la intrarea pe piața din România, Burger King a deschis șapte noi restaurante dintre care patru se află în centre comerciale situate din Capită. Noul restaurant va fi cel de-al cincilea amplasat într-un centru comercial și va fi situat în zona de food court a ParkLake.

Retailerul american de modă Gap închide toate cele 81 de magazine din Marea Britanie și Irlanda, urmând să funcționeze exclusiv online. Compania va renunța și la magazinele din Franța și Italia CITEȘTE ȘI Retailerul american de modă Gap închide toate cele 81 de magazine din Marea Britanie și Irlanda, urmând să funcționeze exclusiv online. Compania va renunța și la magazinele din Franța și Italia

AmRest Holdings, SE este cel mai mare operator de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de țări.

AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog și KABB. În România, AmRest operează Starbucks și lanțul de restaurante Burger King.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
burger king