Unilever South Central Europe numește un român Director Financiar pentru a coordona operațiunile și strategia de afaceri în întreaga regiune

Unilever South Central Europe numește un român Director Financiar pentru a coordona operațiunile și strategia de afaceri în întreaga regiune

Cristian Ungureanu

scris 2 oct 2018

Compania anglo-olandeză Unilever, al doilea mare jucător din industria alimentară, l-a numit ca Director Financiar în cadrul Unilever South Central Europe pe Cristian Ungureanu, acesta urmând a coordona operațiunile curente și strategia de afaceri pentru întreaga regiune.

Unilever South Central Europe coordonează afacerile grupului din România, Bulgaria, Republica Moldova, Albania, Muntenegru, Kosovo, Serbia și Macedonia.

Cristian Ungureanu îl înlocuiește pe Jordi Aixandri, promovat în funcția de Director General al Departamentului Financiar din categoria deodorante, activitate coordonată de sediul Unilever din Londra. 

 

10 companii românești care pot \ CITEȘTE ȘI 10 companii românești care pot "inspira Europa" în 2018, în viziunea bursei de la Londra

Cristian Ungureanu s-a alăturat echipei Unilever în martie 2018, fiind responsabil de coordonarea activităților de integrare financiară în domeniul fuziunilor și achizițiilor din regiune. A deținut anterior poziții de Director Financiar în cadrul MOL România și Bunge România.

Unilever este unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de alimente și produse de îngrijire personală, prezent în peste 190 de țări și ajungând la 2,5 miliarde de consumatori în fiecare zi.

Compania are 161.000 de angajați și a generat vânzări în valoare de 53.7 miliarde euro în 2017. Peste trei sferturi (85%) din businessul companiei se desfășoară pe piețele emergente sau în curs de dezvolare. Unilever are mai mult de 400 de branduri ce pot fi găsite în casele din întreaga lume, inclusiv Dove, Rexona, Axe, Domestos, Cif, Hellmann’s, Delikat, Dero, Lipton, Algida, Ben & Jerry’s și Magnum. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
unilever south central europe
cristian ungureanu