Various Brands deschide un nou magazin

Various Brands deschide un nou magazin
scris 19 nov 2020

Various Brands, retailer ce comercializează articole sport, a deschis un nou magazin, în centrul comercial Coresi Shopping Resort din Brașov.

Multibrandul cu 100% capital autohton, controlat de Nicolae Popa și Bogdan Nania, este prezent pe piața din România din 2007 și are, până în prezent, 24 de magazine în 18 orașe din țară, precum și o platformă de e-commerce.

Vânzările de produse de lux vor înregistra în 2020 cea mai mare scădere din istorie CITEȘTE ȘI Vânzările de produse de lux vor înregistra în 2020 cea mai mare scădere din istorie

Investiția în acest magazin se ridică la aproximativ 245.000 de euro, în care sunt incluse atât amenajarea spațiului, cât și stocul de produse.

Retailerul Various Brands, cu 100% capital românesc, va mai deschide un magazin până la finalul anului, ca parte a planului de extindere a rețelei: „Acesta este cel de-al 4-lea magazin inaugurat în 2020, urmând ca în curând să deschidem încă unul, astfel încât să încheiem anul cu un total de 25 de magazine situate în marile centre comerciale din țară. Întrucât ne dorim să ajungem cât mai aproape de clienții noștri, planul nostru este să continuăm extinderea rețelei și în 2021, în același ritm constant”, a declarat Nicolae Popa, co-owner Various Brands.

viewscnt
Afla mai multe despre
various brands
magazin