Victoria Gallery, o franciză aparținând multibrand-ului Victoria 46, a deschis un magazin în Iulius Mall Timișoara și vizează extinderea pe piața externă

Victoria Gallery, o franciză aparținând multibrand-ului Victoria 46, a deschis un magazin în Iulius Mall Timișoara și vizează extinderea pe piața externă
scris 17 oct 2017

Victoria Gallery, o franciză aparținând multibrand-ului Victoria 46, a deschis un magazin în cadrul Iulius Mall Timișoara, investiție de 150.000 euro.

Magazinul are o suprafață de 60 metri pătrați și include o selecție de 14 branduri românești. 

Pentru 2018, conducerea Victoria Gallery are în plan deschiderea a două noi magazine în rețeaua Iulius Mall din Cluj-Napoca și Iași. 

Unele firme au cerut Finanțelor să se revină la legislația care le dădea dreptul să păstreze bacșișul primit de angajați. La Finanțe nu există un astfel de proiect CITEȘTE ȘI Unele firme au cerut Finanțelor să se revină la legislația care le dădea dreptul să păstreze bacșișul primit de angajați. La Finanțe nu există un astfel de proiect

Extinderea în afara granițelor este gândită pentru următorii doi ani. „Acest concept de retail a demonstrat că funcționează foarte bine, magazinele înregistrând vânzări de peste 7.500 euro/mp/an”, a declarat Andreea Altay, CEO Victoria46 & Victoria Gallery.

Victoria 46 este un business românesc lansat acum zece ani în București, care propune o selecție quality de branduri internaționale și designeri autohtoni.
 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
victoria gallery
victoria 46
iulius mall timișoara