VIDEO Bombă la sediul central al Lidl

VIDEO Bombă la sediul central al Lidl
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 feb 2021

Trei persoane au fost rănite într-o explozie la sediul central al retailerului german Lidl, din Neckarsulm. Toți cei trei răniți au fost duși la spital. Se pare că explozia a fost provocată de o bombă aflată într-un pachet.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Zona este acum în mare parte înconjurată de poliție , numerose ecipaje de salvare și un elicopter sunt în acțiune. Potrivit RT, se pare că peste 100 de angajați se aflau în clădire în momentul exploziei. Clădirea a fost evacuată, arată Știrile Pro TV.

eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți CITEȘTE ȘI eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți

Se pare că un pachet similar a explodat în punctul de primire a mărfurilor unui producător de băuturi din Eppelheim. În prezent nu este clar dacă există o legătură între cele două evenimente.

Agenția EFE menționează pe de altă parte că se crede că explozia a fost cauzată de o scrisoare cu bombă adresată companiei, arată și Agerpres.

Creșterea puternică a Kindred Group în 2020, alimentată inclusiv de ascensiunea Unibet și Vlad Cazino în România CITEȘTE ȘI Creșterea puternică a Kindred Group în 2020, alimentată inclusiv de ascensiunea Unibet și Vlad Cazino în România

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliției, la originea exploziei s-ar afla "un pachet cu bombă sau o scrisoare cu bombă".

viewscnt
Afla mai multe despre
lidl
bomba