VIDEO Garduri montate într-un centru comercial din România, pentru separarea vaccinaților de nevaccinați

VIDEO Garduri montate într-un centru comercial din România, pentru separarea vaccinaților de nevaccinați

Sursa foto: Olteanu Dan via Adevărul

Profit.ro
Profit.ro
scris 22 nov 2021

Aplicarea restricțiilor de acces în magazinele neesențiale generează situații în care, pentru a delimita spațiile de acces ale persoanelor care au sau nu certificat verde, reprezentanții unui centru comercial din Râmnicu Sărat au montat un gard în interior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ce vor face autoritățile și care este planul strategic pentru salvarea vieții românilor în contextul pandemic actual sunt teme care vor fi anunțate la Videoconferința Profit Health.forum - Sistemul sanitar, între pandemie și criza economică. Unde este pacientul? Ediția a IX-a 

Videoconferința, organizată cu sprijinul Bristol Myers Squibb și Nordis Group, programată pentru 9 decembrie, va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV

DETALII AICI

Un client a postat o filmare în acest sens, care a adunat zeci de comentarii negative, scrie Adevărul

Cum să-ți optimizezi site-ul web CITEȘTE ȘI Cum să-ți optimizezi site-ul web

Pe imagini se vede cum în interiorul centrului a apărut un gard metalic înalt de aproape doi metri, menit să impiedice accesul către magazinele considerate neesențiale. Se aud și voci care contestă măsura gardului metalic.

La acest moment, accesul persoanelor în magazine considerate esențiale, precum magazine alimentare și farmacii, nu este îngrădit, în schimb intrarea în centre comerciale, dintre care unele găzduiesc și magazine alimentare, sau la magazine neesențiale este permisă doar persoanelor vaccinate, de aici apărând o serie de dificultăți în a reglementa accesul.

Sursa: Facebook Dan Olteanu via Adevărul

viewscnt
Afla mai multe despre
supermarket
kaufland