VIDEO Prima TV: Casele de marcat fără casier câștigă teren

VIDEO Prima TV: Casele de marcat fără casier câștigă teren
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 aug 2021

Digitalizarea a schimbat modul românilor de a face cumpărăturI. Casele self checkout sunt disponibile acum în aproape toate lanțurile mari de magazine.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cele mai multe astfel de case au fost instalate în pandemie, când oamenii au interacționat mai puțin. Clienții își pot scana singuri cumpărăturile, iar timpul de așteptare este mai mic. Există însă și reversul medaliei. În timp, această modalitate de a face cumpărături ar putea duce la dispariția meseriei de casier, arată Prima TV.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Coada la casa de marcat. Era pasul fără de care până nu demult nu puteam ieși din marile magazine. Mai ales în anumite intervale orare. Pentru cei grăbiți există însă o alternartivă.

Primele case la care clienții își pot scana singuri produsele au apărut în România în 2015. Un lanț de hipermarketuri din Franța a făcut testul. Treptat, și alți retaileri au decis să urmeze modelul. La nivel național, numărul caselor self check out a trecut de 1.000. Cele mai multe astfel de case au fost inslalate în anul pandemiei.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Reprezentanții marilor magazine spun totuși că angajații nu ar trebui să își facă griji.

Estimările arată că, până în 2025, la nivel mondial vor exista peste 1,2 milioane de de case de marcat self check out.

viewscnt
Afla mai multe despre
case de marcat
supermarket