Vinul zilei: un cupaj alb de excepție din Châteauneuf-du-Pape, cu arome de flori albe, alune de pădure, miere, piersici și citrice. Cotat cu 92 puncte James Suckling și 91 puncte Wine Spectator

Vinul zilei: un cupaj alb de excepție din Châteauneuf-du-Pape, cu arome de flori albe, alune de pădure, miere, piersici și citrice. Cotat cu 92 puncte James Suckling și 91 puncte Wine Spectator
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 21 iun 2024

Les Hauts De Barville Châteauneuf-du-Pape 2021 de la Crama Brotte este un vin alb spectaculos, produs din soiurile Bourboulenc, Grenache Blanc și Roussanne. Vinul a primit 92 puncte James Suckling, 91 puncte Wine Spectator și 91 puncte Jeb Dunnuck.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Crama Brotte are o istorie îndelungată, ce datează încă din 1880, când familia a început să cultive viță-de-vie în Châteauneuf-du-Pape și Cairanne. Fondată oficial în 1931 de Charles Brotte, Maison Brotte a devenit renumită pentru vinurile sale de înaltă calitate din Valea Ronului. În prezent, crama este condusă de cea de-a cincea generație a familiei, Thibault și Benoît Brotte, care lucrează alături de bunicul și părinții lor pentru a aduce idei noi și energie în afacere.

Brotte Châteauneuf-du-Pape Blanc Les Hauts de Barville 2021 are o culoare galben pai cu tente aurii, oferind un buchet olfactiv de flori albe, fructe cu sâmburi și alune de pădure cu note de miere. Pe palat, vinul se remarcă prin arome de miere, piersici coapte și coacăze albe, având un finish elegant cu ceva tente de citrice. Savurați acest vin la 7-10 grade Celsius, ca aperitiv sau alături de salate, pește în crustă, foie gras, homar, pui la cuptor sau deserturi cu mere.

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Pe Unvinpezi.ro găsești zilnic un vin excepțional, evaluat de experți, la cel mai mic preț din online-ul românesc, în stoc limitat. Este platforma online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România și singura care vinde în exclusivitate vinuri alese de o echipă de 15 experți, unii dintre ei câștigători la Campionatul Mondial de Degustare în Orb, ediția 2023. În plus, pe Unvinpezi.ro ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin