Volumul cifrei de afaceri din comerțul cu amănuntul a crescut

Volumul cifrei de afaceri din comerțul cu amănuntul a crescut
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 feb 2022

Volumul cifrei de afaceri din comerțul cu amănuntul (cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete) a crescut în anul 2021, ca serie brută față de 2020, cu 10,1%, arată datele Institutului Național de Statistică (INS).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Volumul cifrei de afaceri din comerțul cu amănuntul (cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete), serie brută, în perioada 1.I-31.XII.2021, comparativ cu perioada 1.I-31.XII.2020 a înregistrat o creștere pe ansamblu cu 10,1%, datorită creșterii vânzărilor de produse nealimentare (+13,6%), comerțului cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate (+11,6%) și vânzărilor de produse alimentare, băuturi și tutun (+5,5%)”, arată datele INS.

PSD vrea plafonarea prețului la opt alimente de bază timp de maximum șase luni. Limită maximă de cumpărături pe tranzacție pentru a împiedica specula CITEȘTE ȘI PSD vrea plafonarea prețului la opt alimente de bază timp de maximum șase luni. Limită maximă de cumpărături pe tranzacție pentru a împiedica specula

Volumul cifrei de afaceri din comerțul cu amănuntul (cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete), serie brută, în luna decembrie 2021, comparativ cu luna precedentă, a crescut pe ansamblu cu 8,3%, datorită creșterilor înregistrate la vânzările de produse alimentare, băuturi și tutun (+19,6%) și la vânzările de produse nealimentare (+5,3%). Comerțul cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate a scăzut cu 3,6%.

Volumul cifrei de afaceri din comerțul cu amănuntul (cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete), serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate a crescut pe ansamblu în luna decembrie 2021, comparativ cu luna precedentă, cu 0,9% datorită creșterilor înregistrate la vânzările de produse nealimentare (+2,4%), vânzările de produse alimentare, băuturi și tutun (+1,1%) și la comerțul cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate (+0,6%).

Volumul cifrei de afaceri din comerțul cu amănuntul (cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete), serie brută, în luna decembrie 2021, comparativ cu luna decembrie 2020, a înregistrat o creștere pe ansamblu cu 7,2%, datorită creșterilor înregistrate la comerțul cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate (+9,6%), vânzările de produse nealimentare (+7,8%) și la vânzările de produse alimentare, băuturi și tutun (+5,4%).

Volumul cifrei de afaceri din comerțul cu amănuntul (cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete), serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, în luna decembrie 2021, comparativ cu luna decembrie 2020, a înregistrat o creștere pe ansamblu cu 7%, datorită creșterilor înregistrate la vânzările de produse nealimentare (+7,8%), comerțul cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate (+7,4%) și la vânzările de produse alimentare, băuturi și tutun (+4,7%).

viewscnt
Afla mai multe despre
comert
ins