Whirlpool retrage de pe piață 500.000 de mașini de spălat vândute în Marea Britanie, risc de incendiu

Whirlpool retrage de pe piață 500.000 de mașini de spălat vândute în Marea Britanie, risc de incendiu
scris 18 dec 2019

Producătorul american de electrocasnice Whirlpool a anunțat marți că va retrage de pe piață 500.000 de mașini de spălat vândute în Marea Britanie din cauza riscului de incendiu, la câteva luni după ce aceeași firmă a retras sute de mii de uscătoare de rufe din același motiv, transmite AFP.

Potrivit Whirlpool, până la 519.000 de mașini de spălat vândute sub mărcile Hotpoint și Indesit în Marea Britanie, în intervalul octombrie 2014 - februarie 2018, ar putea fi afectate de un defect al sistemului de închidere a ușii care ar putea duce la o supraîncălzire și posibil la un incendiu, scrie Agerpres.

Febra cumpărăturilor de Crăciun, boost semnificativ pentru piața bunurilor de larg consum CITEȘTE ȘI Febra cumpărăturilor de Crăciun, boost semnificativ pentru piața bunurilor de larg consum

Compania îi sfătuiește pe cei care au cumpărat mașini de spălat după 2014 să contacteze Whirlpool pentru a verifica dacă este unul din modelele afectate.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
whirlpool
masini de spalat