Glovo își extinde serviciile într-un nou oraș din România

Glovo își extinde serviciile într-un nou oraș din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 dec 2019

Startup-ul spaniol Glovo, operatorul platformei omonime de livrări rapide la domiciliu, care a intrat în România primăvara trecută, operațiune anunțată în premieră de Profit.ro, intră și pe piața din Ploiești.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

După București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu și Arad, Ploiești este cel mai nou oraș din țară în care Glovo își extinde operațiunile. Decizia de extindere în Ploiești este argumentată prin potențialul economic și comercial al orașului, în care sunt concentrate companii ce generează peste jumătate din veniturile întregului județ. 

EXCLUSIV ULTIMA ORĂ BRD și echipa Adelei Jansen, directorul de HR, autodenunț la Parchet pentru oferirea de cadouri unor funcționari din CNAS. Banca face verificări interne CITEȘTE ȘI EXCLUSIV ULTIMA ORĂ BRD și echipa Adelei Jansen, directorul de HR, autodenunț la Parchet pentru oferirea de cadouri unor funcționari din CNAS. Banca face verificări interne

Până la acest moment, în România, circa 5,2 milioane de produse au fost comandate prin intermediul aplicației. Restaurante, Supermarket și Curier Rapid sunt categoriile din care s-au plasat cele mai multe comenzi.

Aplicația a fost lansată pe piața din România în luna mai 2018.

Glovo operează în toate marile capitale din Europa și EMEA, precum Roma, Madrid, Paris, Kiev, Nairobi, ca și în 9 țări din America de Sud precum Peru, Argentina, Ecuador și Panama, fiind prezent în peste 257 de orașe din 33 de state.

viewscnt
Afla mai multe despre
glovo
livrari rapide